1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Çayelispor'dan Arhavi'ye farklı tarife: 6-1
Çayelispor'dan Arhavi'ye farklı tarife: 6-1

Çayelispor'dan Arhavi'ye farklı tarife: 6-1

Bölgesel Amatör Ligi 10. grupta mücadele eden lider Çayelispor ligin ilk yarısının son maçı, 13. hafta müsabakasında evinde Arhavispor'u 6-1 mağlup etti.

A+A-

Ligde lider durumda bulunan ve şampiyonluk hedefleyen Çayelispor çıktığı son 8 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. 6. sırada yer alan Arhavispor ise haftalar ilerledikçe üst sıraları zorluyor.
Çayeli şehir stadında saat 13.00'da başlayan müsabaka Çayelispor: Enes, Barış, Bayram, Onur, Hakan, Nevres, Oktay, Emre, İlyas, Halil İbrahim, Muhammed Ali 11’i ie müsbakaya çıkarken Arhavispor: Can, Atakan, Taner, Berkan, Emre, Atakan Doğru, Abdulkadir, Oğuzhan, Muhammet 11’i ile mücadeleye başladı.
Dakika 26: Çayelispor sol kanattan geldiği poziyonda Muhammet Ali Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Çayelispor'da penaltıyı gole çeviren Halil İbrahim takımını 1-0 öne geçirdi.
Dakika 40: Çayelispor atağında ceza alanında önünde kalan topa düzgün bir vuruş yapan Halil İbrahim kendinin ve takımının 2. golünü kaydetti. İlk yarı Çayelispor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Dakika 61: Çayelispor ceza alanında yaşanan karambolde Arhavispor adına Taner önünde bulduğu meşin yuvarlağı düzgün vuruşla ağlara gönderince takımı adına ilk golü kaydetti. Karşılaşmada skor 2-1 oldu.
Dakika 64: Goller üst üste gelmeye başladı ve Çayelispor'da Halil İbrahim kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti ve skor 3-1 oldu.
Dakika 67: Çayelispor rakibi Arhavispor'ın baskı uygulamaya çalıştığı dakikalarda topu kapan 3 golün sahibi Halil İbrahim bu kez gol pasını Muhammed Ali'ye verdi ve o da boş kaleye topu yuvarlayarak takımını 4-1 üstünlüğe taşıdı.
Dakika 72: Çayelispor Emre Yanık ile 5. golü buldu ve skor 5-1 oldu
Dakika 87: Çayelispor'da oyuna 2 dakika önce giren Hüseyin Eren sol kanattan hızlı getirdiği topla kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda takımını 6-1 öne geçiren golü kaydetti.
Karşılaşma Çayelispor'un 6-1 galibiyetiyle sona erdi.
Kaynak: TANER ŞAHİN

snc-004.jpg

puan-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum