1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur, fabrikaları kapatıyor!
Çaykur, fabrikaları kapatıyor!

Çaykur, fabrikaları kapatıyor!

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, kurumlarına ait paketleme ve Taşlıdere çay fabrikalarının kapatılarak başka yere taşınacağını söyledi.

A+A-

İmdat Sütlüoğlu, İslampaşa Mahallesi'nde bulunan kurumlarına ait paketleme ve Taşlıdere çay fabrikalarının başka bir yere taşınacağını belirtti. 

Fabrikaların arazisinin Rize Üniversitesine devredileceğini ifade eden Sütlüoğlu, "Fabrikaların yerine tıp fakültesinin yeni bölümleri yapılacak. Böylece tıp fakültesi daha da büyümüş olacak. Başbakanımızın bu yönde talimatı vardı." dedi. 

38636

Sütlüoğlu, Çaykur olarak kapasite artımına gideceklerini de kaydederek, "Bazı fabrikalarımızda yaptığımız incelemelerde, belirli oranla kapasite artırabileceğimizi belirledik. Şu an 6 bin ton yaş çay işleme kapasitemizi 7 bin tona kadar çıkartabiliriz. Bu konuda Devlet Planlama Teşkilatı ile görüşeceğiz." diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum