1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur inat etti üretici eksper kavgaları başladı!
Çaykur inat etti üretici eksper kavgaları başladı!

Çaykur inat etti üretici eksper kavgaları başladı!

Rize’de Çaykur'un 3. sürgünde uygulamaya koyduğu 7 evsaf uygulaması eksperlerle üreticileri karşı karşıya getirirken bir saldırı da Güneysu'da yaşandı!

A+A-

Rize’de artan çay eksperi saldırılarına yeni bir tanesi daha eklendi.

Rize’de ÇAYKUR’un evsafa uygunluk kalitesini kademeli olarak indirmesi ve en son 10'dan 7'ye çekmesi üretici iler eksperleri karşı karşıya getirdi.

Çaykur'un denetimleri sıklaştırması üreticilerin eksperlere yönelik saldırılarını arttırdı. Eksperlere yönelik saldırıları yeni bir tanesi daha eklendi.

Edinilen bilgiye göre, Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi’nde meydana gelen olayda ÇAYKUR’da görevli bayan eksper E.G (35) ÇAYKUR’un kendilerine göndermiş olduğu talimat gereği üreticilerden çay bohçalarını açmalarını istedi.

İddiaya göre çay bohçalarının açılıp çayın incelenmesine izin vermeyen S.İ (37) isimli üretici ile eksper arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından E.G’nin Güneysu İlce Emniyet Amirliği’ne verdiği ifadesine göre, S.İ kendisine itip serili çayların üzerine düşürerek darp etti. E.G aynı zamanda kendisine hakaret edildiğini belirterek S.İ ve yanında bulunan ve kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği N.İ’den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine Rize Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum