1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAYKUR işçi başvuruları sona erdi
ÇAYKUR işçi başvuruları sona erdi

ÇAYKUR işçi başvuruları sona erdi

ÇAYKUR'un 830 mevsimlik işçi alımı başvuruları sona erdi.

A+A-

ÇAYKUR'un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarında istihdam etmek üzere alacağı toplam 830 kişilik engelli ve eski hükümlü ile tahmil-tahliye işçisi için başvurular bu gece itibariyle sona erdi.

24 Şubat Pazartesi günü İŞKUR, İŞKUR'un hizmet noktaları ve İŞKUR'un internet sayfası üzerinden alınmaya başlanan başvurular, İŞKUR ve müracaat yerlerinde  dün (Cuma günü) mesai bitiminde, kurumun internet adresi üzerinden ise dün (Cuma) saat 23.59 itibariyle tamamlandı.

ÇAYKUR'un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarında istihdam etmek üzere 760 adet tahmil-tahliye işçisi, 47 adet engelli ve 23 adet eski hükümlü olmak üzere toplam 830 adet mevsimlik işçinin alınacağı iş başvurularında işe girmeye hak kazanacak adaylar noter kurası ile belirlenecek.

Rize ve Giresun’da işe girmeye hak kazanacak mevsimlik işçilerin belirleneceği noter kurası, 17 Mart Salı günü saat: 10.00’da Rize Kapalı Spor Salonunda (ÇAYKUR DİDİ Stadı yanı) çekilecek.

Trabzon için noter kuraları 18 Mart 2020 Çarşamba günü saat 13.00’da Of Kapalı Spor Salonunda, Artvin için ise 19 Mart 2020 Perşembe günü saat 13.00’da Hopa Spor Salonunda çekilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum