1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur işçileri promosyon istiyor!
Çaykur işçileri promosyon istiyor!

Çaykur işçileri promosyon istiyor!

16 bin Çaykur İşçisinin maaşlarını aldıkları banka şubesinden prim hakkı elde ettiğini öne süren Sendika Başkanı, Genel Müdür Yüce'ye seslendi!

A+A-

Göktürk FIRAT - Çaykur çalışanları adına bir açıklama yapan Türk Enerji- Sen 14 nolu Kaçkar Şube Başkanı Temel Yaşar, Çaykur çalışanlarının maaş aldıkları bankadan promosyon ödemesi alamadıklarını belirterek Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'yi göreve çağırdı.
Türk Enerji- Sen 14 nolu Kaçkar Şube Başkanı Temel Yaşar Çaykur çalışanları adına yaptığı açıklamada, kamu çalışanlarının maaşlarını aldıkları bankalardan 500 ile bin YTL arasında promosyon primi aldıklarını belirterek Çaykur çalışanlarına bu tip bir promosyon ödemesi yapılmadığını kaybetti. Yaşar, Çaykur çalışanlarının haklarının korunması için Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'yi bu konuda göreve çağırdı. Yaşar, " Son günlerde bankalar, kamu çalışanlarına maaş ödemelerinin şubelerinden yapılması karşılığında iki yada üç yıllık anlaşmalar yaparak 500 ila bin YTL arasında promosyon ödemesi yapıyor. Aldığımız bilgiye göre; Köy Hizmetleri Rize İl Müdürlüğü çalışanları maaşlarını aldıkları bankadan bin YTL, Milli Eğitim çalışanları maaşlarını aldıkları bankadan 500 YTL, Defterdarlık çalışanları ise maaşlarını aldıkları bankadan 400 YTL promosyon primi aldılar. Çaykur'un 16 bin çalışanı bulunmasına rağmen, Çaykur çalışanlarına maaşlarını aldıkları banka tarafından her hangi bir promosyon ödemesi yapılmadı. Çaykur Genel Müdürümüz Ekrem Yüce'nin 16 bin çalışanının haklarını koruma adına harekete geçmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum