1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAYKUR Pazar Taşlıdere Çay Fabrikası 3. kez birinci oldu
ÇAYKUR Pazar Taşlıdere Çay Fabrikası 3. kez birinci oldu

ÇAYKUR Pazar Taşlıdere Çay Fabrikası 3. kez birinci oldu

ÇAYKUR Pazar Taşlıdere Çay Fabrikası üst üste 3. kez birincilik ödülüne layık görüldü...

A+A-

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü’nce yapılan 2023 yılı kampanya değerlendirme toplantısında resmi rakamlara göre Pazar ÇAYKUR Taşlıdere Çay Fabrikası, 49 fabrika içerisinde verimlilik noktasında art arda üçüncü kez birinci oldu. 

cayk2-023.jpg

Fabrika adına birincilik plaketini ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Âlim’in elinden teslim alan fabrika müdürü Mustafa Üst, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Pazar Taşlıdere Çay Fabrikasına 1 Temmuz 2019 tarihinde müdür olarak atandım. İlk iki yıl ekibimle fabrikada bir sistem oturtmak için çalıştık. Böylece fabrikayı kapasitesinin üzerinde çay işler hale getirdik. Bölgenin çocuğu olduğum için müstahsille sağlıklı bir diyalog kurarak evsafına uygun çay alımı yaptık. Bu da randımana, kapasitemize ve maliyet değerlerimize doğrudan yansıdı. İş yerinde memur ve işçi arkadaşlarımızla uyumlu çalışma ortamını da temin edince başarı kaçınılmaz oldu. Bu sayede üç yıldır randımanda birinci olduk.” dedi.  

cay3-040.jpg

Aldığı plaketin gizli kahramanlarının çalışma arkadaşları ve tüm Pazarlılar olduğunu söyleyen Üst, “Bu gurur, işçi ve memur olmak üzere tüm çalışanlarımızındır. Yine fabrikamıza düzgün çay veren müstahsillerimiz de başarımızın gerçek kahramanlarıdır. İnşallah 2024 yılı yaş çay kampanyasında da şevkle çalışarak Pazar’a bu gururu yaşatmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

cayk1-025.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum