1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur Rafting takımına güveniyor
Çaykur Rafting takımına güveniyor

Çaykur Rafting takımına güveniyor

Çaykur, kendi bünyesindeki Rafting takımının özellikle uluslararası turnuvalarda sağlayacağı reklam ve tanıtım desteğine büyük önem veriyor.

A+A-

B Ali KAVALCI - Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, kendi bünyelerinde kurdukları Rafting Kulübü’nün özellikle uluslar arası arenada elde edeceği başarıların, kurumun reklam ve tanıtımına büyük katkı yapacağını söyledi. Genel Müdür Yüce, bu konuda yatırım çalışmaslarına başladıklarını da belirterek, “İlk etapta 15 sporcu ile çalışmalarımıza başlamış olduk. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait, Yelken kulübünde Rafting için yeni bir Antrenman sahası ve tesis yaptırdık.
15–21 Mayıs tarihinde Avusturya-Salaza Steiermark kentinde düzenlenen Avrupa kupası Rafting müsabakalarına 10 kişilik kafile ile katılan takımımız ilk turnuvası olmasına rağmen birçok ülkeyi geride bırakmıştır. Gelecek aylarda gerek Rize’miz, gerek çayımız, gerekse ülkemizin tanıtımında büyük rol oynayacak bir takım meydana getirme ve rekorlar kırarak, birçok madalyayı elde etme çalışmalarımızı profesyonel bir anlayış ruhu ile sürdürmekteyiz. Kulübümüzün bu çalışmalarında Tekgıda-İş Sendikamızın sağladığı desteğe teşekkür ediyorum. Çaykurspor kulübü olarak 7 branşta Rize’mizin yetenekli gençlerini uluslararası spor müsabakalarında dünyaya tanıtmak istiyoruz.” Dedi.
Antrenör Rıza Avcı nezaretinde 15 sporcu ile çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum