1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur Rizespor sakata geldi
Çaykur Rizespor sakata geldi

Çaykur Rizespor sakata geldi

Rizespor’da zorlu Fenerbahçe maçı öncesi sakat oyuncuların çokluğu Teknik kadroyu kara kara düşündürüyor.

A+A-

Yeşil-Mavililerde kaptan Altan, Serhat ve Ahmet Görkem’in zorlu karşılaşmada forma giyme şanslarının az olduğu belirtildi. Kaptan Altan böyle önemli bir maçta takımı yalnız bırakmanın kendisini üzdüğünü belirterek, “Ancak daha henüz net bir şey yok. Gün doğmadan neler doğar. Fenerbahçe maçında oynamayı çok istiyorum” dedi.
Rizespor'un diğer sakat oyuncular Fahri ve Kürşat'ın iyileşmesi ise yüzleri güldürdü
SUSİÇ: “KAZANACAĞIZ”
Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç Fenerbahçe maçından puan veya puanlarla döneceklerini söyledi. Nasıl bir takıma karşı mücadele edeceklerini iyi bildiklerini söyleyen Boşnak Teknik adam, “Rakibimiz çok güçlü olabilir. Ama bu onların zaaflarının olmadığı anlamına gelmez. Her takımın mutlaka zaafları vardır. Bu durum Fenerbahçe için de geçerli. Maç içerisinde bunların üzerine giderek istediğimizi elde edebiliriz. Yeter ki doğru zamanda doğru hareketi yapalım” diye konuştu.
SONUMUZ OLUR
Fenerbahçe’den çekinmediklerini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Fenerbahçe çok kaliteli oyunculardan kurulu. Ancak bu ligde yenilmeyecek takım yok. Galibiyet için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Savunmayı ilk planda düşünürsek bu bizim sonumuz olur. Evimize elimiz boş döneriz” dedi. Boşnak teknik adam Rizespor’un ligde korku yaşamaması için üzerlerine düşeni de yapacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız