1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur TIR'ı Türkiye turunda
Çaykur TIR'ı Türkiye turunda

Çaykur TIR'ı Türkiye turunda

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, reklam ve ürünlerini tanıtmak amacıyla hazırladıkları TIR'ın bugüne kadar Rize'nin dışında 7 ili dolaştığını bildirdi.

A+A-

Yüce, yaklaşık 2 ay önce hizmete giren Çaykur tanıtım ve reklam TIR'ının, bugüne kadar 7 il ve ilçelerini dolaştığını belirterek, ''Rize'den yola çıkan Çaykur TIR'ı, Trabzon, İstanbul, Sakarya, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Diyarbakır illeri ile bazı ilçelerine uğradı. TIR'ımıza vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizleri memnun ediyor'' dedi.
Gün boyunca TIR'da oluşturulan stantlarda ürünler ve kurumları ile ilgili sinevizyon gösterisi sunulduğunu ve vatandaşlara tercihlerine göre ücretsiz siyah ve yeşil sıcak çay ikram ettiklerini ifade eden Yüce, şunları söyledi: ''Uzun zamandır böyle bir oluşum yapmayı düşünüyorduk. Ancak bu yıl faaliyete geçirmek mümkün oldu. TIR'ı, kurumumuzu ve Türk çayını, yurt içi ve uluslararası fuarlarda, festivallerde tanıtmak amacıyla yaptırdık. Şu an Türkiye turunda olan TIR'ımızın ülkenin bütün şehirlerini dolaşmasını planlıyoruz. Özellikle fuarlar, festivaller, şehirlerimizin ve ülkemizin milli tarih ve günleri kutlamalarının yapıldığı şehirlere gitmeye, yapılan davetlere katılmaya çalışacağız.''
Yüce, TIR'da görevli personelin eksiksiz ve sağlıklı bir şekilde hizmet verebilmesi için eğitimden geçirildiğini kaydederek, vatandaşların her çeşit çaylarını tadarak, çaylarla ilgili kalite ve damak zevklerine yönelik tespitlerini görevlilere iletebileceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum