1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur, tüm fabrikalarda kontenjanı eşitledi
Çaykur, tüm fabrikalarda kontenjanı eşitledi

Çaykur, tüm fabrikalarda kontenjanı eşitledi

Yaş çay alımında 180 bin tona yaklaşan Çaykur, günlük alımları 8-9 bin tonlar seviyesinde devam ettirirken tüm fabrikalarda kontenjanı yükselterek eşitledi.

A+A-

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Çaykur olarak birinci sürgün döneminde şu ana kadar 179 bin ton çay alımı yapılmış olup günlük alımlarımız 8-9 bin tonlar seviyesinde devam etmektedir. Yarından itibaren bütün fabrikalarımızda kontenjan uygulamamız, 20 kilogramdan yapılacaktır. Bildiğiniz gibi işletmelerimizin tamamında üretim kapasitesinin üzerine çıkılarak maksimum seviyelerde üretim gerçekleştirilmektedir. İmkânlarımız ölçüsünde maksimum kapasitede üretim yapma çabamız ve üreticilerimizin bizlere uyum anlamında göstermiş oldukları anlayışlı yaklaşım neticesinde; alım yerlerimizde sorunsuz çay alımları ve işletmelerimizde ideal seviyelerde üretim gerçekleştirmekteyiz. Her defasında belirttiğimiz gibi, üreticilerimizden acele etmeden, mevcut kontenjan uygulamalarımıza uygun çay toplamalarını tekraren hatırlatıyor; Çaykur olarak kota miktarına karşılık gelen çaylarını alacağımız taahhüt etmekteyiz.” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum