1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇAYKUR yeni sezona hazırlanıyor
ÇAYKUR yeni sezona hazırlanıyor

ÇAYKUR yeni sezona hazırlanıyor

ÇAYKUR 2020 yılı yaş çay sezonu hazırlıklarına başladı.

A+A-

ÇAYKUR yönetimi, üretimin ve kalitenin ikinci aşamasında yer alan yaş çay işleme fabrikalarında hazırlıklara başladı. 

cayk12.jpg

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve ilgili daire başkanları ile birlikte 2020 yılı yaş çay kampanyası öncesi hazırlıklarını değerlendirmek üzere fabrikalardaki çalışmaları yerinde inceleyip fabrika müdürlerinden bilgi aldı. 

cayk11.jpg

Geçen yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim: “Çayımızın kalitesini arttırmak öncelikle bahçeden yani üreticimizden başlıyor. Kademe kademe kalitenin arttırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verim ve kalitenin 2020 yılında daha yukarı çekilmesi için çalışmalarımızı aralıksız olarak hem masada hem de alanda devam ettiriyoruz.  Mesai arkadaşlarımızla birlikte fabrikalarımızı ziyaret edip yapılan çalışmaları yerinde görüyoruz. İnşallah ÇAYKUR olarak yeni sezona eksiksiz olarak hazır bir şekilde başlayacağız Bunun gayretindeyiz” dedi.

cayk10.jpg

cayk9.jpg

cayk8-002.jpg

cayk7-002.jpg

cayk6-002.jpg

cayk5-003.jpg

cayk4-007.jpg

cayk3-008.jpg

cayk2-010.jpg

cayk1-012.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum