1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur’dan ASİLSAN’a destek
Çaykur’dan ASİLSAN’a destek

Çaykur’dan ASİLSAN’a destek

Rize Valisi Kasım Esen Başkanlığında bugün yapılan Ardeşen Silah Sanayi (ASİLSAN) Yönetim Kurulu toplantısında Çaykur önemli bir teklifde bulundu.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ
Ardeşen Kaymakamlığı’nda bugün yapılan ASİLSAN Yönetim Kurulu toplantısında görev bölümü de gerçekleştirildi.
Yönetim Kurulu Başkanlığına Rize Valisi Kasım Esen, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ardeşen Kaymakamı Cahit Işık, Muhasip Üyeliğe Mustafa Gençaslan, Mustafa Bayrak
Yönetim Kurulu Üyeliklerine de B.Ali Bayramoğlu, İlhan Eskiçırak, Avni Kâhya, Hakan Gültekin Ve Tahsin Sancak’ın seçildiği ASİLSAN’da idari müdürlülüğe de Ekrem Yazıcı’nın devam etmesi kararlaştırıldı.
Toplantıya ayrıca Ak Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar Çaykur Genel Müdür Ekrem Yüce de katıldı.
Toplantıda Çaykur’un ASİLSAN’dan birçok alanda yedek parça alımı konusu ele alınırken ilerleyen günlerde yeniden görüşülecek olan bu hususta olumlu sonuçların çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum