1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur'da kura günü İZLE
Çaykur'da kura günü İZLE

Çaykur'da kura günü İZLE

Ve Çaykur'da işe alınma için beklenen gün geldi çattı. Bugün yapılacak kura çekimleri neticesinde Çaykur'da bin 500 kişiye iş imkanı sağlanacak.

A+A-

Çaykur'a alınacak işçiler için bugün kura çekimi yapılacak. Çay İşletmeleri Genel Müdürü Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Çaykur’a nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla daha önce 500 Lise ve dengi okul , 500 Meslek Lisesi ile 500 Rize Meslek Yüksek Okulu Çay eksperliği bölümü mezunu olmak üzere toplam 1500 mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurmuştuk. Şartları tutan işçi adayları İş ve İşçi Bulma kurumu müracaat ederek kayıt yaptırmıştı. Bir ay süren kayıtlar sonucunda 354 ‘ü Çay eksperliği bölümü mezunu olmak üzere toplam 15 bin kişinin kaydı alınmıştı. Bugün Rize 2 Mart Kapalı spor salonunda saat 13.30 da Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimini her hangi bir şaibeye yol açmamak için aynı zamanda bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ile basın mensupları da izleyecek. Kura çekiminin ardından Rize’den yapılan başvurular arasında işe girmeyi hakkedenler belirlenecek. Diğer illerden yapılan başvurular için kura çekiminin daha sonra belirlenecek. Bin 500 kişinin alınacağı Çay-kur'a girebilmek için müracaat eden 15 bin kişi heyecanla bu kura çekimini bekliyordu. Yaptığımız çalışmalar sonucunda kura çekim tarihi olarak bugünü uygun gördük" dedi. İşte Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'nin dün yaptığı açıklama:



HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum