1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur’da operasyon iddiası
Çaykur’da operasyon iddiası

Çaykur’da operasyon iddiası

Çaykur’da yeni sezona sürpriz operasyonla girileceği iddiaları ayyuka çıktı. Osman Keser ve Yunus Kaldırım’ın görevden alınacakları öne sürüldü.

A+A-

FAİK BAKOĞLU
2008 yılı yaş çay kampanyasının 'resmi' açılışına sayılı günler kala Çaykur'da tayin ve atamalar için düğmeye basıldığı iddia ediliyor.



Edinilen bilgilere göre 10 yılı aşkın bir süredir Çaykur'da Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Osman Keser ile Yunus Kaldırım'ın görev değişiklikleriyle ilgili kararın ilgili mercilerde imza beklediği belirtildi.

Keser ve Kaldırım'ın yerine ise müdür yardımcısı olarak şu anki Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Pınarbaş ve Tarım Dairesi Başkanı Haydar Eroğlu'nun atanacakları öne sürüldü.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde bu üst düzeyde yapılması beklenen operasyonun ardından daire başkanlıkları ile çay fabrikası Müdürleri arasında da yeni tayin ve atamaların yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum