1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur'dan çay parası müjdesi
Çaykur'dan çay parası müjdesi

Çaykur'dan çay parası müjdesi

Çaykur Haziran ayında alınan yaş çay bedellerini Ramazan ayı girmeden ödeyecek. Budama bedelleri ise Ramazan ayı içinde ödenmeye başlanacak.

A+A-

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaş çay ve budama bedellerinin ödeme takvimini açıkladı.

Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada Haziran ayında alınan yaş çay bedellerinin ay sonuna kadar ödeneceğini söyledi.

Genel Müdür Sütlüoğlu, budama bedellerinin ise Ağustos ayında ödeneceğini belirterek şunları söyledi: "1.Sürgün bedellerini yani Haziran ayında aldığımız çayın bedellerini bu ayın sonuna kadar ödeyeceğiz. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. İnşallah Ramazan’dan önce hemşerilerimizin, çay üreticilerinin çay paralarını almalarını ve bu manada da ferahlık, rahatlık içerisinde Ramazan’a girmelerini arzu etmekteyiz. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Budama bedelleri ise Ağustos ayında ödenecek. Normal ödeme ayı zaten Ağustos ayıdır. Bazen bir ay erkene alındığı zamanlar oluyordu ama bu sene seçim olması, hükümetin kurulması gibi süreçlerden dolayı temmuz ayında ödenmesi mümkün olmadı. Normal süresinde Ağustos ayı içerisinde 68 milyon liralık budama bedelleri de müstahsilin eline geçecek."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum