1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur'dan o çaya yüzde 167 zam!
Çaykur'dan o çaya yüzde 167 zam!

Çaykur'dan o çaya yüzde 167 zam!

Çaykur, geçen yıl bin 500 TL'den satın aldığı tomurcuk çaya bu yıl yüzde 167 zam yaparak 4 bin TL'den alacağını açıkladı.

A+A-

Çaykur'dan yapılan açıklamada, "Teşekkül olarak 2014 yılından itibaren üreticilerimizden yaş çay tomurcuğu satın alarak ürettiğimiz beyaz çay üretimine, artan piyasa talepleri doğrultusunda bu yıl da devam edilmektedir. Markamızın prestij ürünlerinden olan “Beyaz İksir” beyaz çayımızın üretim hammaddesi olan tomurcuk çayın geçen yıl 1.500 lira olan kilogram alım fiyatı, bu yıl 4.000 lira olarak belirlenmiştir. Yoğun uğraş ve toplama hassasiyeti gerektiren tomurcuk çay hasadına üreticilerimizin geçen yıllara göre daha fazla ilgi, özen göstermesi ümidiyle; hayırlı, bereketli bir çay sezonu temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.

tomurcukcay1.jpg

tomurcukcay4.jpg

tomurcukcay2.jpg

tomurcukcay3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız