1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykur'dan tanıtım atağı
Çaykur'dan tanıtım atağı

Çaykur'dan tanıtım atağı

Çaykur Genel Müdürlüğü, Türk çayının yurt içi ve yurt dışında tanıtımını yapmak için bir Çaykur Tanıtım Reklam aracı hazırladı.

A+A-

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, tanıtım tırının Çaykur ve Türk çayını yurt içi ile yurt dışındaki organizasyonlarda reklam etmek için hazırlandığını söyledi.
Reklam ve Tanıtım tırının açılabilir platformla 60 metrekare alana sahip olduğunu ifade eden Yüce, ''Bu tır bizim bütün ürünlerimizi, ülkemizin her köşesi ile gerek duyulduğunda da yurt dışındaki fuar ve festivallerde tanıtmak üzere hazırlandı. Bu tanıtım aracıyla birlikte Çaykur'un ve çayımızın bütün reklamları yapılacaktır. Yapılan organizasyonlarda şehirlerin en önemli yerlerinde, zaman zaman üniversitelerimizde, zaman zaman da şehirlerin en merkezi noktalarından çayımızın niteliklerini tanıtmaya çalışacağız'' dedi.
Yüce, aracın ilk yolculuğunu Trabzon'da 1. Karadeniz Spor Oyunları boyunca tanıtım faaliyetleri yapacağını belirtti.

Yüce, tırın 250 bin YTL+KDV'ye mal olduğunu, içinde açılabilir platform, servis bankosu, hediyelik çay satış bankosu, jeneratör, klimalar, çay tanıtım filmlerinin izlenebileceği plazma televizyon, DVD-VCD oynatıcılar, vitrin, çay makineleri, buzdolabı, yaşam odası, banyo, tuvalet ve su deposu ile broşürlük bölümlerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum