1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çaykurspor’da hüzün var
Çaykurspor’da hüzün var

Çaykurspor’da hüzün var

Çaykurspor Kulübü Derneği'nin 10 yıldır aşçılığını yapan Hikmet Kutlu, Ekrem Orhon mahallesindeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

A+A-

Bayram Ali Kavalcı
Çaykur 100. Yıl Paketleme Fabrikası'nda kadrolu işçi olarak da çalışan, Çaykurspor Kulübü aşçısı Hikmet Kutlu (45) bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşama veda etti.

Hikmet Kutlu sabah evinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu eşi ve komşuları tarafından hemen Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan Hikmet Kutlu genç yaşta hayatını kaybetti.

Beyefendi kişiliği ile çalıştırıcı ve sporcuların sevgisini kazanan Hikmet Kutlu, yaklaşan emekliliğinin ardından memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesi Çevreli köyüne taşınarak yaşamını burada sürdürmeyi planlıyordu.

Hikmet Kutlu'nun cenazesi ambulansla; ailesi, Artvin ve Yusufelililer Derneği yöneticileri, çok sayıda Yusufelili hemşerileri, Çaykur yöneticileri ve mesai arkadaşları, Çaykurspor Kulübü Derneği çalışanları ve sporcuları, Rize Tek Gıda İş Sendikası Bölge Şubesi yöneticilerin eşliğinde Salı günü öğlen namazına müteakip Yusufeli ilçesi Çevreli köyünde defnedilmek üzere memleketine gönderildi.

Eşi ev hanımı olan ve iki kız çocuğu Rize'de özel bir şirkette çalışan Hikmet Kutlu'nun kalp rahatsızlığı sonucu genç yaşta aniden vefatı, Rizespor camiası ve Çaykur çalışanları ile Rize'de yaşayan Yusufelili hemşerileri arasında da büyük üzüntüye neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum