1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Cesedin kimliği tespit edilemedi
Cesedin kimliği tespit edilemedi

Cesedin kimliği tespit edilemedi

Rize'de bir süre önce çuval içerisinde parçalanmış halde bulunan erkek cesedinin kimliği tüm araştırmalara rağmen tespit edilemedi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize'de bir süre önce denizde bulunan parçalanmış erkek cesedinin kime ait olduğu belirlenmeye çalışılıyor.
Rize'de parçalanarak öldürülmüş şekilde denizde bulunan cesedin kime ait olduğu henüz belirlenemedi. Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri diğer illerdeki polis birimleriyle irtibat halinde kimlik tespit çalışmalarını sürdürüyor. Rize ve çevresinde yakınlarını kaybetmiş vatandaşlar Trabzon Adli Tıp Kurumu'na yönlendirilerek ceset üzerinde kimlik tespiti çalışmaları yapılıyor.
Rize'de bir süre önce kaybolan Hasan Bektaş isimli kişinin yakınları bugün denizde bulunan cesedi inceledi. Bektaş ailesi, cesedin Hasan Bektaş'a ait olup olmadığı konusunda karar veremeyince aileden kan örnekleri alındı. Yapılacak DNA testinden sonra cesedin Hasan Bektaş'a ait olup olmadığı kesinleşecek.
Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, "Vatandaşlarımız en küçük şüphelerini bile bildirsinler. Her türlü ihbar titizlikle değerlendiriyoruz" dedi. İhbarda bulunmak isteyen vatandaşların, 155 ve 156 imdat telefonlarının yanı sıra, başında 24 saat görevli bulunan Rize polisinin 0 (464) 213 03 78 ve Trabzon polisinin 0 (462) 230 46 18 numaralı telefonlarını aramaları istendi. Cesedin fotoğrafları Polnet üzerinden ülkedeki tüm polis merkezlerine de ulaştırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız