1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çetiner, mücadeleden memnun
Çetiner, mücadeleden memnun

Çetiner, mücadeleden memnun

Rizespor'un evinde Karabükspor ile oynadığı ve 2 kez geriye düşmesine rağmen 2-2 berabere biten maçındaki performansı Raşit hocayı memnun etti.

A+A-

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kalan Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Raşit Çetiner, sahaya yansıttıkları mücadeleden memnun olduklarını söyledi.

Çatiner, rakiplerinin çok fazla defansif oynadığını belirterek, ''Golü aradığımız dakikalarda kalemizde golü gördük. Ancak maçta iki kez geri düşmemize rağmen toparlanmasını bildik ve skora eşitliği getirdik. Galibiyeti aradığımız anlarda son vuruşlarda biraz daha başarılı olsak sahadan galip ayrılan taraf olabilirdik'' ifadelerini kullandı.

Oyun olarak her geçen hafta daha iyi olduklarını ifade eden Çetiner, ''Her geçen hafta futbol kalitemizin üzerine bir şeyler koyarak ilerliyoruz. Kardemir Karabükspor karşısında iki puan kaybettiğimiz için üzgünüm. Ancak, Kardemir Karabükspor karşısında sahaya yansıttığımız mücadeleden memnunum. Verilmeyen penaltımız ve değerlendiremediğimiz pozisyonları değerlendirseydik bu maç için çok daha farklı konuşabilirdik'' diye konuştu.

Ligde önlerinde zorlu 10 maç olduğunu kaydeden Çetiner, ''Elbette kalan 10 maçı kazanmak istiyoruz. Bunun için her hafta ayrı bir final, ayrı bir mücadele. Birinci hedefimiz, ne şartta olursa olsun Çaykur Rizespor'u layık olduğu Süper Lig'e taşımak. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum