1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Çevik, 'Görüşüp karar vereceğiz'
Çevik, 'Görüşüp karar vereceğiz'

Çevik, 'Görüşüp karar vereceğiz'

Karşıyaka'ya 2-0 yenilen Rizespor'da teknik direktör Oktay Çevik, beraber görev yaptığı arkadaşlarıyla biraraya gelerek değerlendirme yapacaklarını söyledi.

A+A-

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Karşıyaka'ya 2-0 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Oktay Çevik, beraber görev yaptığı arkadaşlarıyla biraraya gelerek değerlendirme yapacaklarını söyledi.

Çevik, düzenlediği basın toplantısında, kazanmak zorunda oldukları bir maçı kaybettiklerini belirterek, ''Beklemediğimiz derecede kötü bir gol yedik. Sakat ve cezalı oyuncularımız nedeniyle kadroda farklı tercihler kullandık. Ancak istediğimiz gibi gitmedi'' dedi.

Sorumlu bir mevkide olduğunu ifade eden Çevik, ''Her şey daha çok sıcak. Sorumluluğumuzun gereklilikleri var. Tek başıma karar verecek değilim. Beraber görev yaptığımız arkadaşlarla biraraya gelerek değerlendirme yapacağız. Gelişmeleri siz de öğreneceksiniz. Ortada bir başarısızlık varsa böyle kalacak değil'' diye konuştu.

Karşıyaka Teknik Direktörü Ümit Turmuş ise Çaykur Rizespor'un bu maça son şans olarak baktığını bildiğini kaydederek, ''Rakibimizin bu maçı geri dönüş olarak düşündüğünü biliyorduk. Bunun için zor geçeceğini düşünüyorduk. Ancak ilk yarının sonlarında bulduğumuz gol moralimizi ve direncimizi artırdı. İkinci yarıda bocalasak da toparlanarak kazanmasını bildik'' dedi.

Çaykur Rizespor'da özgüvenin kaybolduğunu belirten Turmuş, ''Bu takım bunu hak etmiyor. Çaykur Rizespor'un yeri Süper Lig. Ancak çok zor durumdalar. Bir diriliş gerçekleştirmeleri lazım. Bunu da başaracaklarına inanıyorum. İnşallah kendi içlerinde bir çözüm bulurlar'' dedi.

Öte yandan, bazı taraftarlar Çaykur Rizespor tesislerine giderek futbolcu ve teknik heyeti protesto etti. Güvenlik güçleri olay çıkmadan taraftarları dağıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum