1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP, Pazar’da moral buldu
CHP, Pazar’da moral buldu

CHP, Pazar’da moral buldu

CHP adayları Mehmet Aslankaya, Hayrettin Şatıroğlu ve Hacı Ömer Tiryaki Pazar'da esnaf ziyaretlerinde bulunurken gördükleri ilgiden memnun kaldılar.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi 22 Temmuz Genel Seçimleri için çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor.
CHP Rize adayları Mehmet Aslankaya, Hayrettin Şatıroğlu ve Hacı Ömer Tiryaki Pazar ilçesinde esnaflarla bir araya gelerek seçim öncesi nabız yokladılar.

Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, eski Pazar Belediye Başkanı A. Hamit Saymaz, Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve çok sayıda partilinin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnafların derdini dinleyen adaylar gördükleri ilgiden memnun kaldılar.

CHP 1. sıra adayı Mehmet Aslankaya 22 Temmuz’da CHP’nin iktidara geleceğini belirterek, “Tüm ülkede olduğu gibi ilimiz Rize’de de CHP’ye olan ilgi, bize iktidarın müjdesidir. Tüm hemşerilerimizden bu iktidar yolunda CHP’yi desteklemelerini bekliyoruz. Hayrettin Şatıroğlu ve Hacı Ömer Tiryaki arkadaşlarımla birlikte Rize’nin sorunlarına en iyi şekilde eğileceğimizi taahhüt ediyoruz." dedi.

Aslankaya, yapamayacakalrı işin vaadinde bulunmayacaklarını da belirterek, "Bizim vaatlerimizde matbaa hatası olmaz. Bugün konuştuklarımız, yarın yapacaklarımızdır. Rize’de seçim meydanında ayrı, millet meclisinde ayrıu konuşanların devri artık kapanmalıdır” diye konuştu.(Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum