1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP adaylarının miting şoku
CHP adaylarının miting şoku

CHP adaylarının miting şoku

Pazar'da ilk mitingi yapan CHP, Pazar ve Hemşin Belediye Başkanlarının da desteğine rağmen meydanı dolduramadı.

A+A-

Seçimlere 10 gün kala Pazar’da ilk mitingi CHP Milletvekili adayları Mehmet Aslankaya, Hayrettin Şatıroğlu ve Hacı Ömer Tiryaki gerçekleştirdi. Pazar ve Hemşin belediye başkanlarının da desteğine rağmen ellerinde flama ve pankart taşıyan az sayıda kişinin, Pazar Hükümet Meydanı karşısında oluşturulan miting alanının dörtte birini dolduramadığı gözlendi.

Rize İl Başkanı Saltuk Deniz'in sunuculuğunu yaptığı mitingde İlk konuşmayı Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz yaptı.

Hatırnaz'ın ardından Hemşin belediye Başkanı Başar Cumbur, daha sonra da CHP 2. sıra milletvekili adayı Hayrettin Şatıroğlu konuşma yaptı.

3. sıra adayı Hacı Ömer Tiryaki'nin ardından son konuşmayı yapan CHP Rize 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Aslankaya Ak Parti Hükümetine yüklenerek, “Verdikleri hiçbir sözü tutmadılar. Bunların hesabını seçmen sandıkta görecek. CHP iktidar olduğunda hesabını sizin adınıza soracaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
39 Yorum