1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP Çayeli'nde moral depoladı
CHP Çayeli'nde moral depoladı

CHP Çayeli'nde moral depoladı

CHP adayları seçim çalışmaları için Çayeli ilçesindeydiler. Seçmenden gördükleri ilgi, adayların yüzünü güldürdü.

A+A-

Dilek ASLAN - CHP Milletvekili adayları Mehmet Aslankaya, Hayrettin Şatıroğlu ve H.Ömer Tiryaki seçim çalışmalarını Çayeli İlçesinde devam ettirdiler. Havanın sıcak olmasına rağmen Çayelili vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgi adayların yüzünü güldürdü.
CHP Rize Milletvekili 1. sıra adayı Aslankaya yaptığı açıklamada “Çayeli ilçemizde gördüğümüz coşku bizleri çok sevindirdi. Bu bizlerin şahsına ve partimize gösterilen yoğun ilginin nedeni yalnızca CHP’nin iktidara yürüyor olmasının kaynaklanmıyor. Bu yoğun ilgi aynı zamanında AKP’ye ve 1.sıraya koymuş olduğu adaya vatandaşların tepkisinin bir sonucudur. Bugün gördüğümüz bu coşku AKP’ye sandıkta bırakma iradesinin coşkusu ve kararlılığıdır” dedi.

CHP Rize Milletvekili Adayı Aslankaya, “Rizeliye düşen AKP’yi sandıkta bırakmak ve Rize’ye gerçekten sahip çıkacak, tüm ömrünü Rize’de geçiren, günün 24 saati, yaz-kış her zaman Rize’nin, Rizelinin yanında olan ve Rize’nin haklarını savunmak için sonuna kadar mücadele edecek kişileri meclise milletvekili olarak göndermektir. Meclis Ülkenin ve Rize’nin sorunlarına sahip çıkma, o sorunların çözülmesi için mücadele etme yeridir. Yoksa el kaldırıp indirme ve kendine çıkarlar sağlama yeri değildir. Benim bu tür şeylere ihtiyacım olmadığını Tüm Rizeliler bilir. Ne Çay İthalatı ile uğraşırım, ne de iş kovalarım. Benim kapım, işyerim günün her saati Rizeliye açıktır. Ben her gün 24 saat Rizelinin sorunlarını çözmek için uğraşırım. İşyerim her gün onlarca insan tarafından ziyaret edilir. Rizeli benim Rize’ye ne kadar sahip çıktığımı çok iyi bilir.Rize seçmeni bu dönem her şeyin farkına varmıştır. Bu dönem artık Rize’ye sahip çıkacak insanların meclise gönderilme zamanıdır. Rizeli kararını vermiştir. Rize’nin sorunlarına sahip çıkılması için bizleri meclise gönderecektir. Bugün gördüğümüz kalabalık ve ilgi bunun yansımasıdır.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum