1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. CHP Lideri Kılıçdaroğlu zırhlı araçla çatışma bölgesinden çıkartıldı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu zırhlı araçla çatışma bölgesinden çıkartıldı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu zırhlı araçla çatışma bölgesinden çıkartıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Sağlımız yerinde. Kimsenin şüphesi olmasın. Güvenlik güçlerimiz de inşallah iyidir"

A+A-

Artvin'in Ardanuç ilçesi Yanıklı mevkiinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun geçtiği sırada Özel Harekat polisleri ile teröristler arasında çıkan çatışma sürerken, CHP Genel Başkanı zırhlı polis aracıyla Artvin'in Şavşat ilçesine doğru yola çıktı. 

sald2-001.jpg

Yolda bir süre güvenlik gerekçesiyle Şavşat Karayolları Bakım Evi'nde bekletilen Kılıçdaroğlu, buradan çıkışta İHA muhabirine yaptığı açıklamada "Sağlımız yerinde. Kimsenin şüphesi olmasın. Güvenlik güçlerimiz de inşallah iyidir" dedi.

sald1-002.jpg

Kılıçdaroğlu, daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında Şavşat'a doğru yola çıktı.

İlçenin Yanıklı mevkiinde meydana gelen olayda konvoyun önünde giden askeri aracı kullanan ve ilk ateşte başından ağır yaralanan jandarma erinin şehit olduğu, biri astsubay 2 askerin de yaralandığı öğrenildi.
Saldırı sonrası zırhlı araçla bölgeden çıkartılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise Şavşat Kaymakamlığı binasına gelirken, daha sonra askeri bir helikopterle bölgeden ayrılacağı öğrenildi.

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum