1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP Pazar Kadın Kolları'nda seçim günü
CHP Pazar Kadın Kolları'nda seçim günü

CHP Pazar Kadın Kolları'nda seçim günü

CHP Kadın Kolları Pazar İlçe Başkanlığına Harika balta seçildi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Pazar İlçe Başkanlığına Harika Balta Seçili. CHP Pazar İlçe Binasında gerçekleştirilen olağan genel kurula tek listeyle gidildi.

Mevcut başkan Hülya Memoğlu’nun, Hasan Banko başkanlığındaki CHP İlçe Yönetim Kurlu üyeliğine seçilmesi nedeniyle aday olmadığı kongrede Harika Balta, tek listeyle girdiği seçimde, 40 üyenin tamamının oyunu alarak yeni başkan seçildi.

Kongreye CHP Rize İl Kadın Kolları başkanı Fazilet Türüt ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Rize İl Yönetim Kurulu üyesi Meral İşçeviren, CHP Pazar İlçe Başkanı Hasan banko ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

chp1.20120614204559.jpg

Harika Balta yönetimindeki CHP Kadın Kolları Pazar İlçe Başkanlığı yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Samiye Bekiroğlu, Ayşe Uygur, Nurhan Akbaş, Şenay Çalışkan, Gönül Çatan ve Zahide Çiçek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum