1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP Pazar’da tarih yazmaya hazırlanıyor
CHP Pazar’da tarih yazmaya hazırlanıyor

CHP Pazar’da tarih yazmaya hazırlanıyor

CHP Pazar Belediye Başkan adayı Neşet Çakır, seçim irtibat bürosunun açılışında Pazar’da tarih yazmaya hazırlandıkları mesajını verdi

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazar Seçim İrtibat Bürosu, düzenlenen törenle açıldı. 

chp2-021.jpg

Demokrasi meydanı karşısında CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Fındıklı belediye başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, Ardeşen Belediye Başkan Adayı Enver Atagün, Hemşin Belediye Başkan Adayı Başar Cumbur’un katılımıyla gerçekleştirilen açılışta konuşan CHP Pazar İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu, “Bugün burada bir tarih yazacağımız günün başlangıç günü. Seçim büromuzu açıyoruz. Pazar’da 31 Mart’ta bir tarih yazacağız. Belediye başkanlığını kazanacağız ve bu ilçeyi ihya edeceğiz.” dedi.

neset1-004.jpg

Kurdele kesiminin ardından coşkulu kalabalığa hitap eden CHP Pazar Belediye Başkan adayı Neşet Çakır, “Sizleri çok seviyorum. Pazarı çok seviyorum. Hepinizin emrindeyim. 24 saat emrinizdeyim. Hepinizi kucaklıyor, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

chp3-018.jpg

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz de yaptığı konuşmada, “Bugün tarihi günlerden birisine daha tanıklık yapıyoruz. 2023 seçimlerinde de burası seçim büromuzdu. Hayırlı gelmişti. Şimdi aynı hayrını belediye başkanlığı seçiminde de görmüş olacağız. Neşet başkanımız artık belediye başkanı olarak kendisiyle hep birlikte Pazar sokaklarında dolaşacağız. 15 yıldır Pazar’da hiçbir şey yapmayıp bugün Pazar’ın sokaklarında gerçek belediyecilik için söz verenlere inat Neşet başkanımızla beraber Pazar’daki ilk uygulamayı yakında başlatacaktır.” dedi.

chp4-012.jpg

chp5-009.jpg

chp6-007.jpg

Haberin videosu:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
59 Yorum