1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP teşkilat açılışı yaptı
CHP teşkilat açılışı yaptı

CHP teşkilat açılışı yaptı

22 Temmuz’da yapılacak seçimler yaklaşırken ana muhalefet partisi CHP, Rize Muradiye beldesinde görkemli bir törenle belde teşkilatı açtı.

A+A-

Dilek ASLAN - Açılışa CHP Milletvekili Adayı Mehmet Aslankaya, Hacı Ömer Tiryaki, CHP İl Başkanı Saltuk Deniz, AKP’li Muradiye Belde Belediye Başkanı Hüseyin Çakar katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan CHP milletvekili Adayı Aslankaya, Muradiye beldesinde çocukların spor alanlarına ihtiyacı olduğunu ifade ederek,

“Çocukların spor alanlarına ihtiyacı var. Bu alanı Çaykur yapması gerekir. CHP iktidara gelirse size söz veriyorum bu spor alanını biz yapacağız” dedi. Bir soru üzerine Aslankaya, “Ben 1989 yılında Gündoğdu belde belediye başkanı oldum. Gündoğdu’da 5 mahalle vardı. Hiç oy almadığım mahalleye ilk hizmeti ben yaptım. O mahallede o zamanın parasıyla 26 milyarlık kanalizasyon yaptırdım. Yollarını yaptırdım. En fazla oy aldığım kendi bölgem olan mahalleye en son hizmeti götürdüm. Siyasette benle yürüyenlere bakarım. Ben karşılığında bomba atanlarla gül atanların farkını ortaya koyarım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum