1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. CHP'nin Pazar'daki eğilim yoklamasından Kazım Balta çıktı
CHP'nin Pazar'daki eğilim yoklamasından Kazım Balta çıktı

CHP'nin Pazar'daki eğilim yoklamasından Kazım Balta çıktı

CHP Pazar Belediye Başkan adayının belirlenmesi için eğilim yoklamasına gitti. Bugün Pazar'da yapılan ve 3 aday adayının yarıştığı seçimden Kazım Balta açık ara ile önde çıktı.

A+A-

CHP’de aday belirleme yöntemi olarak Merkez Yürütme Kurulu’na (MYK) eğilim yoklaması yapma yetkisi vermesinin ardından Pazar Belediye Kültür Salonu’nda bugün seçim yapıldı. Gerçekleştirilen eğilim yoklamasına Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve il başkanı Saltuk Deniz de katıldı.

kazim3.jpg

Pazar Belediye sınırları, yani merkez ve mahallelerde ikamet eden 303 üyeden 256'sının oy kullandığı adaylık eğilim yoklamasında aday adayı olan Kazım Balta, Abdullah Yıldız ve Şükran Yangın Üst yarıştı.

Akşam saatlerinde belli olan eğilim yoklaması sonuçlarını ise CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu açıkladı.

Belediye Başkan adaylığı yarışında Kazım Balta 161 oyla ilk sırada yer alırken, Abdullah Yıldız 91 oy ve Şükran Yangın Üst ise 3 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Demokrasi örneği verdiklerini belirten ilçe başkanı Adnan Solak, “Artık bu saatten sonra ortaya çıkan sonuçları genel merkeze göndererek, genel merkezin vereceği kararı bekleyeceğiz. Bu sonuçların partimiz için hayırlı olsun. Tüm katılımcılara teşekkür ederim.” dedi.

kazim1.jpg

kazim2.jpg

kazim4.jpg

kazim5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum
İlgili Haberler