1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Çığ faciasında ölenlerin isimleri
Çığ faciasında ölenlerin isimleri

Çığ faciasında ölenlerin isimleri

Gümüşhane-Trabzon sınırındaki Zigana Dağı'nda bu sabah meydana gelen çığ faciasında hayatını kaybeden 10 kişinin kimlikleri belli oldu.

A+A-

Bugün sabah saatlerinde Zigana Dağı'nda yürüyüş yaptıkları sırada çığ altında kalan Trabzon Tenis ve Dağcılık İhtisas Kulübü üyesi 17 dağcıdan 12'si çığ altında kalmıştı.

Gümüşhane Valiliği'nden edinilen bilgiye göre çığ altında kalan 12 kişiden 10'u hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Çığ altında kalan Özlem Timurcuoğlu, H.Ali İsaoğlu, Gülhanım Piyale, Dursun İnan, Burçak Sevim, Erhan Terzi, Davut Akdeniz, Hüsniye Sarıbıyık ve Yasemin Aktaş olay yerinde, Hüseyin Karaosmanoğlu ise kaldırıldığı
hastanede hayatını kaybetti.

Yaralılardan Yonca Yılmaz'ın Maçka Devlet Hastanesi'nde, Rahmi Keleş'in de KTÜ Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum