
Çırakoğlu aşı oldu, destek verdi!
AK Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, ildeki aşı kampanyası kapsamında kendini aşılatırken vatandaşları da kampanyaya davet etti.
Bayram Ali KAVALCI
Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere, Güneysu ilçesine giden Ak Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu, Rize Sağlık il Müdürlüğü ve Güneysu Sağlık Ocağı tarafından yürütülen aşılanma kampanyasında kendisi de aşısını yaptırarak destek verdi.
Dr. Lütfi Çırakoğlu, yılladır 82 Yıl Devlet Hastanesinde başhekimlik görevinin yanında genel cerrah olarak da en çok hastası olan ve en çok ameliyat yapan doktor olarak tanınıyordu.
Sağlık Bakanlığının ülke genelinde başlatmış olduğu, Genişletilmiş bağışlama programı kampanyasında Rize halkını aşı olmaya davet eden AK Parti Rize Milletvekili Dr. Çırakoğlu. 'Tüm halkımız sağlık il müdürlükleri ve sağlık ocakları görevlileri tarafından Rize ilimizde yürütülen ücretsiz aşı kampanyasına katılsınlar. Masum görünen zatürree ve grip en sık görülen ölüm nedenleri arsındadır. Yaşlılarımızda bu rahatsızlık daha üst seviyelerde seyretmektedir. O nedenle Sağlık Bakanlığımızın ülke genelinde başlatmış olduğu 'Haydi büyükler aşıya' kampanyasına katılıp sağlıklı ve hastalıksız bir ömür için aşımızı yaptıralım. Bugün aşı ile önlenebilecek grip, tetanos, zatürree ve hepatit-b hastalıkları için aşının önemi göz ardı edilmeyecek kadar önemlidir. diyerek, kendisine aşı yapan görevli memurlara teşekkür etti.
Kampanyaya Güneysu Kaymakamı Murat Dikbaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı, Güneysu ilçe Başkanı Abdurrahman Erdoğan, Kızılay Başkanı M. Nuri Gezmiş, Ak Parti il Genel Meclis üyeleri Özcan Yüksel, Zeki Karalı, ilçe Milli Eğittim Müdürü Adem Külünk ve Güneysu halkı ile eğitim gören öğrenciler katıldılar.


HABERE YORUM KAT