1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çırakoğlu Pazar'da moral buldu
Çırakoğlu Pazar'da moral buldu

Çırakoğlu Pazar'da moral buldu

Ak Parti Rize Milletvekili aday adayı Lütfü Çırakoğlu, bugün Pazar ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gördüğü ilgi Çırakoğlu’nun yüzünü güldürdü.

A+A-

(Pazar53/Özel) Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa ederek Ak Parti’den Rize Milletvekili Aday adaylığını açıklayan Op. Dr. Lütfü Çırakoğlu bugün Pazar ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Pazar’da yoğun bir ilgiyle karşılanan Çırakoğlu’na Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Basa ve Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Pazar’da birçok esnaf ile gerek hastane vasıtası ve gerekse insani ilişkileri nedeniyle bağı bulunduğunu ifade eden Dr. Çırakoğlu, “Böylesine önemli bir dönemde gösterilen ilgi, almış olduğumuz kararın isabeti açısından bizlere moral oldu. Bugün hemşerilerimizle siyaseten görüşüyoruz ve bu ilgi her adaya mutlaka gösterilmektedir. Ancak bizi memnun eden bu ilginin bugün başlamamış olmasıdır. Tokalaşıp selamlaştığımız insanlar, her zaman ve zeminde diyalog halinde olduğumuz arkadaşlarımız." dedi.

Çırakoğlu kendisinin Rize’de görev yapıp bu kentte yaşayan bir insan olduğunu da vurgulayarak, "Özellikle hekimliğimizden kaynaklanan bir sürekli diyalog ortamı vardı. İnşallah aday adaylığı sürecinin adaylık noktasında neticelenmesiyle partime ekstra oy kazandıracak bir hizmetin de öncüsü olmayı hedefliyorum." diye konuştu.

Dün de Rize’de esnafla bir araya gelip sohbet etme imkânı bulduğunu ifade eden Dr. Çırakoğlu "Türkiye’de özellikle son dönemde yaşanan gelişmeler karşısında halkımızın müthiş bir dik duruş sergilediğine tanıklık etmekteyiz. İnşallah 22 Temmuz seçimlerinde halkımızın iradesiyle bölgemiz ve Türkiye kazanacak.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum