1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çırakoğlu’ndan teşekkür ziyaretleri
Çırakoğlu’ndan teşekkür ziyaretleri

Çırakoğlu’ndan teşekkür ziyaretleri

22 Temmuz'da AK Parti listesinden Rize Milletvekili seçilen Dr. Lütfü Çırakoğlu, bir yandan seçmene teşekkür ederken bir yandan da sorunları not alıyor.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün gerçekleşen Rize Atatürk caddesindeki esnaf ziyaretlerinin ardından Çırakoğlu, bugün de doktorlar sitesi altındaki esnafları ziyaret ederek 22 Temmuz seçimlerinde AK Partiye vermiş oldukları destekten ötürü kendilerine teşekkür etti.

Daha sonra Gülbahar Hatun Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek hem teşekkür eden hem de dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Çırakoğlu kısa bir konuşma yaparak “22 Temmuz’da bize verdiğiniz destekten dolayı ve bizleri burada misafir ettiğiniz için tüm dernek mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum