1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çırakoğlu'ndan teşekkür ziyareti
Çırakoğlu'ndan teşekkür ziyareti

Çırakoğlu'ndan teşekkür ziyareti

Ak Parti'den Rize Milletvekili seçilen Lütfi Çırakoğlu, seçmenlere teşekkür turu yapıyor. Çırakoğlu, Pazar ilçesinde seçmenlerle teşkilata teşekkür etti.

A+A-

Ak Parti 2. Sıra Milletvekili olarak seçilen Dr.Lütfü Çırakoğlu Pazar Ak Parti İlçe teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür ziyareti yaptı.
Pazar İlçesinde esnafını gezdikten sonra Ak Parti İlçe binasında partililerle toplantı yapan çiçeği burnunda vekil Çırakoğlu gündemi değerlendirdi.
"PAZAR TEŞKİLATI'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Seçim çalışmalarında özellikle Pazar İlçe Teşkilatı ile Pazarlılar'ın derin sevgi ve muhabbetiyle karşılaştıklarını söyleyen Dr. Çırakoğlu, “Rize ve ilçelerinde başarılı bir seçim kampanyası yaptık. Köy köy gezerek vatandaşlarla bire bir konuştuk. Bize seçim çalışmalarında yardım eden tüm teşkilat çalışanlarına özellikle oylarımızı iki bin küsür artıran Pazar ilçe teşkilatına ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kendilerini de tek tek gezerek teşekkürlerimi sundum.” dedi

"SANDIKLARDAN İSTİKRAR ÇIKTI"
Ülke genelinde sakin bir seçim kampanyası yaşandığını söyleyen Çırakoğlu, “Halkımız kendisine hazırlanan tuzaklara aldırış etmeden istikrardan yana oy kullandı. Adeta ülkemizde Ak Parti adına bir sandık patlaması yaşandı. 55 yıl sonra yaşanan bu onurlu tablo bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. CHP Ülkeyi ne kadar germeye çalıştıysa da başaramadı. Halkımız bu tuzağı bozdu. CHP seviyesiz bir portre çizdi. Ülkeye katkı değil gerginlik v erdi. Buna rağmen oy oranımızı % 34 den % 47’e yükselttik. Çok şükür ciddi ve seviyeli bir Başbakana sahibiz. Tüm dünyanın gözü ülkemizdeydi. Onun kendine has dik duruşu bu seçimlerde başarıyı getirdi.” Diye konuştu.

"SEVİYELİ SEÇİM"
Seçim kampanyalarında ufak tefek kırgınlıklar dışında kayda değer olumsuz bir olay yaşanmadığını da kaydeden Çırakoğlu, “Bu, Ak Partinin seviyeli seçim politikası sayesinde oldu. Rize’de yüz bine yakın oy aldık. Daha da fazlasını alabilirdik. Hizmeti en çok götürdüğümüz yerlerden gerekli oy alamadığımıza inanıyorum. Demek ki sadece hizmet yetmiyor. İkili münasebetlere daha çok önem vermeliyiz. İnsani ilişkiler çok önemlidir. Bundan sonra mecliste Rize’nin ve ilçelerinin ihtiyaçlarını çözmek içim elimden geldiğince ben ve diğer vekil arkadaşım gece gündüz çalışacağız. Pazar’ı ben çok iyi bilirim. Her dönem yanımızda olmuş bir teşkilat vardır. Bu nedenle başta Başkan Dr. Ahmet Basa’ya ve parti çalışmalarında bize yardımcı olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum