1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Çocuğuyla gözaltına alındı
Çocuğuyla gözaltına alındı

Çocuğuyla gözaltına alındı

Değirmen Operasyonu'nda toplam 22 yabancı uyruklu kadın ile bunları fuhuşa zorladıkları iddiasıyla 3'ü bayan toplam 17 kişi yakalandı.

A+A-

Trabzon’da düzenlenen 'Değirmen Operasyonu'nda toplam 22 yabancı uyruklu kadın ile bunları fuhşa zorladıkları, insan ticareti yaptıkları, bu şahıslara yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 3'ü bayan toplam 17 kişi yakalandı. Sağlık kontrolüne götürülen kadınlardan birinin kucağındaki çocuğu dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre, Trabzon Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama kararı doğrultusunda Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 2 aylık bir çalışmanın sonunda Trabzon ve Afyonkarahisar'da eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Operasyonlarda 22 yabancı uyruklu hayat kadınının yanı sıra çıkar amaçlı suç örgütü kurarak insan ticareti yaptıkları ve bu şahıslara yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 3'ü bayan 17 kişi gözaltına alındı. Aramalarda ise 7 adet tabanca, bu silahlara ait 100 mermi, yüklü miktarda para, banka hesap cüzdanları ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan şahıslara ait 6 adet lüks otomobile el konularak Trabzon Emniyet Müdürlüğü binası önüne çektirildi. İfadeleri alınan 22 yabancı uyruklu bayan sağlık muayeneleri sonrasında sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edilirken, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan Ö.A, M.K, A.K, İ.T, İ.O, T.F, N.Ç, B.A, İ.A, İ.O, İ.Ç. ve K.F. ile Afyon'dan getirilen Ö.O ve Ç.O. isimli şahıslar ile çete lideri olduğu öğrenilen ve yabancı uyruklu Türk vatandaşı olduğu açıklanan O.Ç. ile O.E ve A.K. isimli bayanlar, Trabzon Numune Hastanesi'ne sağlık kontrolüne götürüldü. Sağlık kontrolüne götürülen kadınlardan birinin kucağındaki çocuğu dikkat çekti. Sağlık kontrolü sonrasında şahısların adliyeye çıkartılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız