1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ÇOCUKLAR TAHTA ARABALARLA YARIŞTI!
ÇOCUKLAR TAHTA ARABALARLA YARIŞTI!

ÇOCUKLAR TAHTA ARABALARLA YARIŞTI!

Rize’de 10 yaş altı çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan tahta araçlarla off-road yaptı.

A+A-

ÖMER FARUK ZENGİNAL
Rize’nin Ardeşen ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Ardoff Yaz Oyunları ve Off-Road Yarışlarının birinci gününde çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan tahta arabalarla off-road yarışı yaptı. Kadın pilotların yer aldığı off-road yarışları ise nefes kesti.

ofroad1.20130824191243.jpg

İlçeye bağlı Fırtına Vadisi'nde 2 kilometre mesafeli ve engelli parkurda 6 ülke ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden çok sayıda spor kulübünün katıldığı off-road yarışlarının ilk gününde çocuklar ve kadınlar etabı gerçekleştirildi.

ofroad2.jpg

10 yaş altı minikler, kendileri için özel olarak hazırlanan 'Formulaz' olarak da bilinen tahta arabalarla off-road yaptı. Yarışlarda minik pilotlar aracı kullanırken, co-pilotlar ise aracı itme görevini üstlendi.

ofroad3.jpg

Kadın pilotların yer aldığı etapta ise kıyasıya mücadeleler yaşandı. Yarışlar sırasında özel modifiyeli araçların zorlu parkurlarda verdikleri mücadele izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi. Kadın pilotlar birinci olabilmek için büyük çaba sarf ederken, yarışlar sırasında küçük çaplı kazalar ve arızalar da meydana geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum