1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çocuklarını alevlerin içinden aldı
Çocuklarını alevlerin içinden aldı

Çocuklarını alevlerin içinden aldı

Rize'de bir evde çıkan yangının ortasında kalan iki küçük çocuk, anneleri tarafından son anda kurtarıldı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğle saatlerinde Rize'nin Bağdatlı Mahallesi'nde bulunan Koyuncu Apartmanı'nın çatı katında meydana geldi.

Adnan Koyuncu'ya ait evde eşi Neslihan Koyuncu'nun uyuduğu sırada yangın çıktı. Koyuncu, bir anda kendisini alevlerin arasında buldu. Kendisiyle aynı odada bulunan 1 yaşındaki oğlu Kağan Koyuncu ve 3 yaşındaki oğlu İlyas Koyuncu'yu alevlerin arasından son anda almayı başaran anne, evden çıkarak komşulardan yardım istedi. Anne ve çocukları yan eve sığındı.
26735
Yangın, Rize Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında, Karadeniz Doğal Gaz Firması'ndan gelen ekipler binaya giden gazı kesti. Gaz patlaması riskine karşı polis tarafından çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Gaz patlama riski ortadan kalkınca binaya giren 112 ekipleri, yangında hafif yaralanan iki çocuğu alarak ambulansa bindirdi.
26736
Yangını duyarak panik içerisinde olay yerine gelen ev sahibi Adnan Koyuncu, ambulansın içerisindeki çocuklarını gördükten sonra eşini aramaya başladı. Adnan Koyuncu, olayı yara almadan atlattığını gördüğü eşine sarılarak çocuklarının yanına döndü. Eşinin ve çocuklarının kurtulduğunu gören baba, yanmakta olan evine bakma ihtiyacı duymadan ailesi ile birlikte ambulansla hastaneye gitti.
26737
Yangının annelerinin uyuduğu sırada çocukların ateş yakması sonucu çıkmış olabileceği tahmin ediliyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
26738

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız