1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Colman resmen Trabzonspor'da
Colman resmen Trabzonspor'da

Colman resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Belçika'nın Germinal Beerschot'ta takımında forma giyen Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

Belçika'da bulunan yönetici Mahmut Aksu saatler süren görüşmelerden sonra Arjantinli futbolcuya imza attırdı. Trabzonspor'un Germinal Beerschot'ta oynayan Arjantinli futbolcuya 5 yıllık sözleşme imzalattığı öğrenildi. Trabzonspor daha önce de Hrvoje Cale ile sözleşme imzalamıştı.

Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Colman'ın transferi için çok uğaştıklarını belirterek, "Sonunda mutlu sona ulaştık ve futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzaladık.

Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Colman'ın transferi için çok uğaştıklarını belirterek, "Sonunda mutlu sona ulaştık ve futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Kendisi yarın Trabzon'a gelerek şehri gezecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız