1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Çoruh Nehri'ne uçan araçtaki 3. şahsın cesedi bulundu
Çoruh Nehri'ne uçan araçtaki 3. şahsın cesedi bulundu

Çoruh Nehri'ne uçan araçtaki 3. şahsın cesedi bulundu

Selim Aksakal'ın cansız bedeni kaza yerine 3 kilometre mesafede JÖAK Sualtı Arama ve Kurtarma dalgıçları tarafından çıkartıldı

A+A-

Artvin'de 5 gün önce Çoruh Nehri'ne uçan otomobilde akıntıya kapılarak kaybolan 65 yaşındaki Selim Aksakal'ın cansız bedeni kaza yerine 3 kilometre mesafede JÖAK Sualtı Arama ve Kurtarma dalgıçları tarafından çıkartıldı.

coruh4-001.jpg
 
Artvin-Şavşat karayolunun 34. kilometresindeki Soğuksu mevkiinde, 21 Mayıs pazartesi akşamı meydana gelen kazada, Çoruh Nehri'ne uçan otomobilde akıntıya kapılan Salkımlı köyü imamı Kerim Çiftçi (44) ile kayınpederi Dursun Gül (80) ve Selim Aksakal kayboldu.

coruh3-001.jpg

Arama çalışmalarında Kerim Çiftçi ve Dursun Gül'ün cansız bedenlerine salı günü nehir içinde ulaşılırken, Selim Aksakal'ın cesedi ise 5 gündür süren tüm çalışmalara rağmen bulunamamıştı. Çalışmalar Deriner Baraj Gölü'ne kaydırılmış ancak bir sonuç alınamamıştı.

coruh2-003.jpg
 
AFAD ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen Jandarma Özel Arama Kurtarma Timi (JÖAK), Trabzon Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan glen 7 kişilik ve Hopa Deniz Polisi'nden de 4 kişilik dalgıç ekiplerinin yer aldığı görevliler tarafından sürdürülürken, çalışmalar sonunda kazanın meydana geldiği yerden 3 km uzaklıkta, baraj gölüne ise 500 metre mesafede nehir içinde Aksakal'ın cesedi JÖAK Sualtı Arama Kurtarma dalgıçları tarafından bulundu. 

coruh1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız