1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çözüm Kolejinde LGS Başarı Oranı % 70
Çözüm Kolejinde LGS Başarı Oranı % 70

Çözüm Kolejinde LGS Başarı Oranı % 70

Liselere Geçiş sınavı (LGS ) sonuçlarına göre Hamidiye Özel Çözüm Koleji öğrencilerinin %70'ini sınavla alım yapan nitelikli liselere yerleştirerek bölgenin en başarılı okulu olmayı başardı.

A+A-

LGS sınav sonuçlarına göre yapılan yerleştirmenin açıklanmasıyla Hamidiye Özel Çözüm Kolejinde 31 öğrenci Fen Lisesine, 9 öğrenci yüksek puanlı Anadolu Lisesine, 3 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesine, 4 Öğrenci proje okuluna, 2 öğrenci de güzel sanatlar lisesine yerleşti.

coz1.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Kolej Müdürü Bahri Kahya, "Ciddi bir eğitim süreci içerisinde, son derece disiplinli bir çalışma sonucunda aldığımız bu güzel sonuçlardan dolayı mutluyuz. Başta kıymetli öğretmenlerimiz olmak üzere, sevgili öğrencilerimizi ve değerli velilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim hayatında sağlık ve başarılar diliyorum. Çözümde bir çocuk yetişir gelecek değişir." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum