1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Cumhur İttifakı Rize'de kenetlendi
Cumhur İttifakı Rize'de kenetlendi

Cumhur İttifakı Rize'de kenetlendi

Cumhur İttifakı Rize İl Başkanlarından birlik ve beraberlik mesajı

A+A-

Cumhur İttifakı ortakları Rize’de düzenlenen basın toplantısında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

cumh2-006.jpg

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın ev sahipliğinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ve Büyük Birlik Parti Rize İl Başkanı Ensar Özçelik bir araya gelerek 28 Mayıs’ta düzenlenecek 2. tur seçimleri öncesinde basın toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. turda Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam edileceği vurgulandı.

ayar4-003.jpg

AYAR: “Cumhur ittifakı birilerinin dediği gibi proje ittifakı değil, dava ittifakıdır.”
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar konuşmasında; “Türkiye’nin bekası ve geleceği için bu ittifakı kuran genel başkanlarımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın Mustafa Destici’ye ve Sayın Fatih Erbakan’a elbette teşekkür borcumuz var. Türkiye’nin dünyaya tekrar ben varım diyebilmesi için oluşturdukları bir birlikteliktir. Cumhur ittifakı birilerinin dediği gibi proje ittifakı değil, dava ittifakıdır. Biz Cumhur ittifakı olarak adeta et ve tırnak gibiyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oyu 2018 seçimlerine göre tüm Türkiye’de yüzde 3’lük bir düşüş yaşadı. Rize’mizde de bu düşüş görüldü. Bunun muhasebesini yapıyoruz. 28 Mayıs’a giden süreçte rekor bir oy ile Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesini nasıl sağlarız bunun için yapılması gerekenleri Cumhur ittifakı paydaşlarımız ve Rize’deki bütün paydaşlarımızla sürekli konuşuyoruz. Rize’de yüzde 80’in altında bir oy oranıyla seçimi geçersek bu bizi gerçekten çok üzer. Cumhur ittifakının ülkemizde yapacağı daha çok hizmetleri vardır. Türkiye yüzyılı için Cumhur ittifakı ile ortaya koyacağımız çok projemiz olacaktır. Tabii ki Cumhur ittifakı ortakları olarak Rize’de yapacağımız çok hizmetler olacak. Bu anlamda daha sonraki süreçlerde de hep beraber olacağız. İcraat anlamındaki bahsettiğimiz projeleri konuşuyor olacağız.” ifadelerini kullandı.

mhp5-008.jpg

ALKAN; “Memleketimizin evladı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek için bizler de mücadele ediyoruz.”
MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan; “Sözümüzdeyiz, sokaktayız ve çalışmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız, memleketimizin evladı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek için bizler de mücadele ediyoruz. Rize’deki oy oranı 14 Mayıs’a göre artabilirse bundan mutlu oluruz. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

bbp1-001.jpg

ÖZÇELİK; “Tüm gücümüzle çalışacağız” 
Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik; “Cumhur ittifakının içerisinde olarak inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı olması için elimizden ne geliyorsa bunun için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.

yrp3.jpg

ZERDECİ; “Cumhurbaşkanımızı rekor bir düzeyde oyla seçtirerek birçok çevreye mesaj vereceğiz”
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci; “28 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyetimizin en önemli seçimleri diyebileceğimiz bir seçimle karşı karşıyayız. Cumhurbaşkanımızı hem ilimizde hem ülkemizde rekor bir düzeyde oyla birlikte seçtirerek birçok çevreye mesaj vereceğiz. Elimizden geleni teşkilatımız olarak yapıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum