1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Cumhur Rize ile nasıl anlaştı?
Cumhur Rize ile nasıl anlaştı?

Cumhur Rize ile nasıl anlaştı?

Cumhur, Çaykur Rizespor'a transferini, "Normalde transfer görüşmeleri en az 1 hafta, 10 gün sürer ama ben yarım saatte anlaştım" diye özetliyor.

A+A-

EN İYİ DERS
Çaykur Rizespor'a transferini, "Normalde transfer görüşmeleri en az 1 hafta, 10 gün sürer ama ben yarım saatte anlaştım" diye özetleyen Cumhur, "Çok iyi bir kadromuz var. Lige kötü başladık ama yeni kurulan bir takım için bu normaldi. Gerçi o kadar etkisiz futbol oynayacağımızı biz de beklemiyorduk ama erken alınan ders, en iyi derstir. Çabuk toparlandık, bundan sonrası, Atmaca'nın uçuş vaktidir. Çok başarılı olacağız" dedi.
KAYTARMADIM
"Futbol oynamaya başlarken kendime hiç hedef koymamıştım" diyen Cumhur, "Sadece zevk alarak futbol oynuyordum. Düşünsenize, 18 yaşında futbola başlayıp 21 yaşında profesyonel olmuş bir oyuncusunuz, kendinize hedef koysanız tutturma şansınız ne kadar olabilir ki? Eğer gerçekleşmesi güç hedefler koysaydım, psikolojim bozulabilirdi. Yani nereye kadar giderse diye çalışa çalışa, küçük hedefler koyarak ilerlemeyi seçtim hep. Ama çalışırken asla kaytarmadım, bunun kazanmamda çok büyük katkısı oldu" dedi.

EKSİĞİM VAR
Rıza Çalımbay, Ümit Kayıhan ve Faruk Hadzibegiç'ten çok şey öğrendiğini kaydeden yetenekli oyuncu, hayatını hep sıradan bir vatandaş gibi yaşadığını, bu yüzden gündemde olmadığını belirtti. Cumhur, "Kendinde eksik gördüğün ve beğendiğin yönler neler?" sorusunu şöyle yanıtladı: “Teknik olarak kendimi yeterli görmüyorum. Çok top kazanıyorum fakat yeterince iyi kullanamıyorum. Ancak fizik kondisyon olarak iyiyim ve bu konuda da iddialıyım.”
ANISI ÇOK
Futbolun güzel bir meslek olduğunu ve unutamadığı birçok anısı olduğunu anlatan Cumhur, şunları söyledi: Cem Beki ile uzun yıllar aynı takımlarda oynadıktan sonra ben Diyarbakır'a gittim, o da Gaziantep'e. Rakip olduğumuz maçta bana "Cumhur ileri çıkıyorum, arkamı kolla" diye bir laf etti. Tabii ilk başta şaşırdım. Sonra "Oğlum ne diyorsun, biz ayrı takımlarda oynuyoruz, rakibiz" dedim. Ondan sonra uyandı, "Yapma ya, büyük bomba patlattık" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız