1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Cumhuriyet Bayramı coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümü kutlamaları Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı.

cmh1-001.jpg

Kaymakamlık makamı, garnizon komutanlığı ve belediye başkanlığına ait çelenklerin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

cmh4.jpg

Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, 29 Ekim Perşembe günü (yarın) saat: 10.30’da Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi’nin makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından saat:10.45’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılacak olan etkinliklerle devam edecek.

cmh5.jpg

Rize'de valilik önünde düzenlenen tören, Vali Kemal Çeber ve Belediye Başkanı Rahmi Metin'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

cmh3.jpg

Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye dikkat edilen törene, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adem Amaç, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Vali Yardımcısı Bayram Sağır, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

cmh2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum