1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. D. KARADENİZ KIYILARINDA YAĞIŞ UYARISI
D. KARADENİZ KIYILARINDA YAĞIŞ UYARISI

D. KARADENİZ KIYILARINDA YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağış uyarısı yaptı...

A+A-

 Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yağışların öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyıları (Trabzon, Rize, Giresun ile Artvin'in kıyı ilçeleri) ve Ordu çevrelerinde yağışların kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Açıklamada zirai don olayına da vurgu yapılarak, "Karadeniz’in iç kesimlerinde 15 Mart sabah saatlerinde hafif kuvvette, 16 Mart sabah ve gece saatlerinde orta kuvvette, 17 ve 18 Mart gece ve sabah saatlerinde hafif kuvvette ve yer yer orta kuvvette zirai don olayları beklendiğinden tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız