1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Rize'de yapılacak
Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Rize'de yapılacak

Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Rize'de yapılacak

İkizdere'de 20-22 Ocak tarihlerinde düzenlenecek organizasyona 73 sporcu başvuru yaptı

A+A-

ANKARA (AA) - Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası, Rize'de düzenlenecek. 

Türkiye Dağcılık Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Gençler-Büyükler Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası, 20-22 Ocak tarihlerinde İkizdere Cimil Köyü'nde gerçekleştirilecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen federasyon başkanı Ersan Başar, ilki geçen sene yapılan yarışmada dağ kayağı branşının 2026 yılında İtalya'da düzenlenecek Kış Olimpiyat Oyunları'nın resmi programına alındığına dikkati çekti.

Türkiye Şampiyonası’nda milli takım aday kadrolarının belirleneceğine vurgu yapan Başar, yarışmaya Ankara, Antalya, Kayseri, Erzurum, Muş, Erzincan, İzmir ve İstanbul'dan 73 sporcunun başvurduğunu vurgulayarak, "Olimpiyat yolu zorlu ama bir o kadar da gurur vericidir. Tüm sporcu, antrenör ve kulüplerimizin destekleriyle başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız