1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Darp olayında, 2 partili hakkında soruşturma
Darp olayında, 2 partili hakkında soruşturma

Darp olayında, 2 partili hakkında soruşturma

Akşener'in İkizdere ziyaretinde esnafı darbettikleri iddiasıyla Erzum'dan Rize'ye gelen 2 İYİ Partili hakkında soruşturma başlatıldı

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Rize'nin İkizdere ilçesini ziyaretinde yaşanan gerginlikte, esnafı darbettikleri iddiasıyla 2 partili hakkında soruşturma başlatıldı.

kavga.jpg

Alınan bilgiye göre, esnaflık yapan Yasin Havuz ve Hüseyin Yılmaz, 20 Mayıs'ta İkizdere'yi ziyaret eden Akşener'e ilçe merkezinde soru sormak istedikleri sırada, küfür ve hakarette bulunup kendilerini darbettikleri gerekçesiyle İYİ Partili 2 kişi hakkında şikayetçi oldu.

rize-deki-gerginlik-sonrasi-vatandasa-saldiran-14150749-4239-o.jpg

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Kalkandere Cumhuriyet Başsavcılığına bildirilen şikayet üzerine, inceleme başlatıldı. İncelemede Yılmaz'a yumruk atan kişinin İYİ Parti Erzurum Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin olduğu, küfür ve hakaretler eden kişinin ise İYİ Parti Erzurum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yangel olduğu belirlendi. Yangel ve Güneyin hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum