1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Dart Türkiye Şampiyonası Pazar’da başlıyor
Dart Türkiye Şampiyonası Pazar’da başlıyor

Dart Türkiye Şampiyonası Pazar’da başlıyor

2019-2020 sezonu okul sporları faaliyet programında yer alan gençler ve yıldızlar grup müsabakaları 23 ilden yaklaşık 400 sporcu, antrenör ve idarecinin katılımıyla, Rize Pazar'da başlıyor.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
2019-2020 sezonu okul sporları faaliyet programında yer alan gençler ve yıldızlar grup müsabakaları başlıyor.

dat1.jpg

Turnuva 13 – 16 şubat 2020 tarihleri arasında Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda düzenlenecek.

dart4-001.jpg

Teknik toplantısı düzenlenen toplantıya ilçe müdürü Halil Kaya, okul sporları şefi Kenan Yıldırım ve idareciler katıldı.

dart5-001.jpg

Gençlik ve Spor Pazar İlçe Müdürü Halil Kaya açılış konuşmasında gelen kafilelere hitaben, “Ülkemizin nadide güzelliklerini bünyesinde barındıran, dağların denize dikleştiği yeşilin ve mavinin en güzel tonunu içinde bulunduran çayın başkenti Rize’mizin Pazar ilçesinde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu turnuvamızın ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek müsabakaların sağlıklı bir şekilde geçmesini ve herkesin güzel anılar biriktirerek memleketlerine sağ salim dönmesini temenni ediyorum.” dedi. 

dart3-002.jpg

dart2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum