1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Demirel rahatsız oldu!
Demirel rahatsız oldu!

Demirel rahatsız oldu!

Süleyman Demirel paşaların tutuklanmasından rencide olduğunu söyledi.

A+A-

Askerin git gel ettirdiği Süleyman Demirel, emekli orgeneraller Şener Eruygur ile Hurşit Tolon'un Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanmasının halkta büyük bir rahatsızlık yarattığını söyledi.

Demirel Eko Enerji Dergisi'nde çıkan yazısında, “Yakın geçmişimizde, orgeneral rütbesine kadar gelmiş generallerin tutuklanması diye bir olayla Türkiye karşı karşıya olmamıştır. Türkiye için hoş bir durum değildir. Şahsen ben de bundan rencide oldum. Kuvvet komutanlığı, ordu komutanlığı tevdi ettiğiniz yüksek rütbeli subayların bu duruma düşürülmüş olması, beni de rencide etmiştir, üzüldüm. 'Efendim, hani yargının icraatına bir şey demeyecektik.' Bir şey demiyoruz yargının icraatına, ama bu hadisenin halk tarafından yadırgandığını da kabul etmemiz lazım. 'Biz askere bile dokunabiliriz' şeklindeki bir takım kuvvet gösterilerin, Genelkurmay Başkanlığı'nı da rahatsız etmiştir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum