1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Deniz yine bir genci aldı
Deniz yine bir genci aldı

Deniz yine bir genci aldı

Trabzon merkeze bağlı Akyazı Beldesi sahilinde bugün akşam saatlerinde bir genç serinlemek için girdiği denizde hayatını kaybetti.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Yomra Çok Programlı Lisesi'nden bu yıl mezun olan ve dün ÖSS Sınavı'na giren Yüksel Keleş (17) geceyi arkadaşında geçirdikten sonra bugün arkadaşları ile birlikte Akyazı Beldesi sahiline gitti. Serinlemek için denize giren ve yüzme bildiği öğrenilen Keleş, biranda suya batıp çıkmaya başladı. Panik içinde arkadaşları tarafından kurtarılmaya çalışılan Keleş, hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Keleş'in üniversite sınavının iyi geçtiği ve netlerine göre istediği bir bölüme girebileceği öğrenildi. Boğularak hayatını kaybeden Yüksel Keleş'in cenazesi Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız