1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Denize girmek yasak, dinleyen yok
Denize girmek yasak, dinleyen yok

Denize girmek yasak, dinleyen yok

Denize girmenin tehlikeli olduğu uyarılarına rağmen Pazar'da vatandaşlar yasak dinlemiyor. Başkan Hatırnaz yasaklara uyulmasını istedi.

A+A-

Rize’nin Pazar ilçesinde denize girilmesi halk sağlığı açısından tehlikeli ve yasak olarak belirtilen bölgelerde belediye tarafından asılan uyarı tabelaları da dikkate alınmıyor.
Sahil yolu yapım çalışmaları nedeniyle denize girecek yerlerin tamamına yakınının ortadan kalkmasıyla az sayıdaki kıyı bölgesinde tüm uyarılara rağmen denize giren vatandaşlar güvenliği de tehdit ediyor.

Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, uyarıların insanların faydası için yapıldığını belirterek, “Kafamıza göre tabela asmıyoruz. Vatandaşlarımız için sakıncalı olduğuna karar verilen bölgelerde hala ısrarla denize girilmesine anlam veremiyoruz. Bu konuda yaptırım olmaz. Ancak duyarlılık bekliyoruz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum